QUIST SEMINAR ‘SKIËN IN DE MIST’

QUIST SEMINAR ‘SKIËN IN DE MIST’

Op 4 februari 2019 organiseerde QUIST het seminar ‘Skiën in de mist’, niet toevallig de gelijknamige titel van het nieuwe boek van Jan Quist: Skiën in de mist, pleidooi om jezelf opnieuw uit te vinden.

 

Jacobine Geel (theologe, televisiepresentatrice en columniste) en Farid Tabarki (trendwatcher, influencer en columnist FD) namen de gasten mee in deze woelige tijden en daagden hen uit om de onzekerheden in hun executive carrière niet uit de weg te gaan. De wereld verandert in hoog tempo. Carrières verlopen niet volgens oude patronen. Wat zijn de nieuwe wetten, wie zijn de rolmodellen? Wat moet u als executive doen en niet doen? Waar staat u en welke noodzaak is er om uzelf opnieuw uit te vinden?

Bekijk de uitgebreide compilatie van seminar ‘Skiën in de mist’ en hoor wat de visie is van sprekers, gasten, QUIST coaches en natuurlijk Jan Quist zelf, op de metafoor Skiën in de mist.

Benieuwd? Bekijk of bestel hier het boek ‘Skiën in de mist’.