De beste tijd van je leven

BOEK ‘DE BESTE TIJD VAN JE LEVEN’ – HOE JE ALS EXECUTIVE EEN LEVEN LANG FLOREERT

De tijden zijn veranderd. Waar je nog niet heel lang geleden als mid-vijftiger met een gouden handdruk de golfbaan op werd geschopt, werken we nu harder en langer. Dat is een goede zaak, zolang je maar zorgt dat werken leuk blijft.

BOEK ‘DE BESTE TIJD VAN JE LEVEN’ – HOE JE ALS EXECUTIVE EEN LEVEN LANG FLOREERT

HOE JE ALS EXECUTIVE EEN LEVEN LANG FLOREERT

In dit boek geef ik je de handvatten om als executive een leven lang te floreren. Of je nu aan het begin van je carrière staat, de midlifecrisis het hoofd probeert te bieden of rond je zestigste denkt: ‘Wat nu?’

Evenals mijn eerste boek ‘Skiën in de mist’ is ‘De beste tijd van je leven’ gelardeerd met persoonlijke ervaringen en vlijmscherpe typeringen van de executives die ik in mijn loopbaan voorbij heb zien komen. Een boek voor iedereen die nog lang en gelukkig wil leven én werken.

Nieuwe richtlijnen voor een ambitieuze carrière

Al vele jaren coach ik hoogreikende en ambitieuze mensen. Ik heb daarmee steeds meer uitgesproken ideeën gekregen over carrières. Deze zijn uitgewerkt in dit boek. De noties over hoe levens en carrières (dienen te) verlopen zijn tijdens mijn werkend leven enorm veranderd. Ik heb het vaak fout zien gaan bij mensen die precies deden wat ze moesten doen en op latere leeftijd doodongelukkig geen weg voorwaarts meer weten. Hoe moet het dan wèl? Met dit boek toon ik je de vele kansen en richtingen die er voor je liggen om van elke tijd de beste tijd van je leven te maken.

hardcover
pagina’s: 53
€ 22.50 (incl. verzendkosten in Nederland)

Bestel hier