Skiën in de mist

BOEK ‘SKIËN IN DE MIST’ – INSPIRATIE VOOR EXECUTIVES

Hoe succesvol je ook bent als top-executive, er komt een moment waarop je in het duister tast over je toekomst. Bijvoorbeeld na een ontslag of tijdens een midlifecrisis. In zijn boek ‘Skiën in de mist, pleidooi om jezelf opnieuw uit te vinden’ laat ervaren executive coach Jan Quist zien dat dit juist hét moment is om aan je eigen verhaal te werken. Het boek biedt energie en inspiratie aan topmanagers van alle leeftijden die op een kruispunt in hun leven staan.

Boek Skiën in de mist - pleidooi om jezelf opnieuw uit te vinden

BELANGRIJKE LESSEN VOOR EXECUTIVES

In het boek ‘Skiën in de mist’ bewijst Jan Quist dat het goed is jezelf van tijd tot tijd opnieuw uit te vinden. Of je nu door omstandigheden op zoek moet naar een nieuwe baan, of gewoon bij dezelfde werkgever blijft. Tussendoor vertelt de auteur op luchtige toon hoe hij in zijn werk en leven meerdere keren drastisch van route veranderde. Ook deelt hij verhalen over de vele executives die hij in twintig jaar tijd heeft gecoacht.

Lessen voor een vruchtbare executive carrière

Quist heeft ervaren hoe slordig executives met zichzelf en met hun loopbaan omgaan. En hoe daar met zorgvuldigheid en inspiratie veel verbeterd kan worden. Dit boek is de neerslag van die ervaring en bevat de belangrijkste lessen voor een vruchtbare executive carrière.

hardcover
pagina’s: 77
€ 22.50 (incl. verzendkosten in Nederland)

Bestel hier