Jan Quist

Jan Quist

“Executives in de top van organisaties begeleiden en door transities heen helpen. Daar zijn wij sterk in. Als coach vind ik het fantastisch om te zien hoe mensen zichzelf (her)ontdekken. Als in een loopbaan het geluk tijdelijk ontbreekt, is de frisse blik van een betrokken en ervaren outsider cruciaal. Samen met structuur en inspiratie naar nieuwe doelen toewerken, en die ook behalen – dat zie ik dagelijks gebeuren.”

Jan Quist

Zeer gedreven executive coach

Wat mij kenmerkt is mijn positieve mensbeeld. Ik geloof in de kracht van de wil en de verbeelding van het individu. Als getalenteerd en ambitieus mens die al veel bereikt heeft moet je in je loopbaan vooruit – de vernieuwingsslag die je soms moet maken kun je niet altijd alleen volbrengen. Ik heb zelf de ups en downs van het leven meegemaakt.

Ook jou help ik graag naar je doel: een plek in het werkend leven die vervulling geeft!

Je zult je welkom voelen. In een eerste kennismakingsgesprek proberen we te ontdekken wat je drijft, wat je idealen, je doelen en je dromen zijn. En welke coaching je precies nodig hebt. Ik zorg voor een geïnspireerd en zorgvuldig coaching proces.

Neem gerust contact op, ik leer je graag kennen.

Achtergrond

Mensen die mij goed kennen zeggen dat mijn kracht schuilt in mensenkennis gekoppeld aan persoonlijke ervaring. Mijn carrière via de UNHCR, Mees Pierson en Rabobank verliep ‘op gevoel’. Op m’n 45e vond ik zelf met succes een nieuwe richting, als coach en directeur van QUIST. Dit succes zie ik terug bij de vele executives die ik gedreven naar een nieuwe carrièrestap coach. In 2019 publiceerde ik mijn eerste boek, ‘Skiën in de mist’, gevolgd door ‘De beste tijd van je leven’ (2022).

In 2000 richtte ik het bureau QUIST Executive Coaches op en werkte ik meer dan twintig jaar samen met diverse ervaren coaches en een groot netwerk van van topmensen uit bedrijfsleven en overheid. Inmiddels focus ik mij louter op het primaire proces: executives in de top van organisaties begeleiden en door transities heen helpen.