Coaches

COACHES

Onze gelouterde coaches zijn een professionele sparringpartner

De coaches van QUIST hebben het coachingsvak uit hoofde van hun jarenlange ervaring in de top van het bedrijfsleven in hun vingers. Zij zijn als executive een natuurlijke gesprekspartner met een vanzelfsprekende waarde: zij weten immers hoe het is om aan de top te staan en zij  kennen de waarde en de verantwoordelijkheid van de coach achter de man of vrouw “aan de top”.

De QUIST-coaches kennen de ongeschreven regels van de bovenkant van de arbeidsmarkt als hun broekzak. Zij weten wat het betekent om vanuit een leidende positie plotseling aan de kant te staan. Wat het vergt om jezelf bij elkaar te pakken en weer op je doel af te gaan. Nuchter, vastberaden en geïnspireerd.

Je doet een beroep op een kring van mensen die autoriteit hebben – op grond van hun werkervaring in de top van het bedrijfsleven of overheid en op grond van hun ruime blik. Zij delen hun levenservaring, hun wijsheid en hun kracht graag met mensen van hetzelfde kaliber.

De executive coaches vormen de zogenaamde Inner Circle rondom de dagelijkse leiding van QUIST. Zij hebben zélf seniore posities bekleed en kennen de problemen en de eenzaamheid aan de top. Naast hun werk als executive coach vervullen zij functies als adviseur, commissaris en toezichthouder. Zij beschikken brede en diepe expertise om je als professionele sparringpartner terzijde te staan.

 

Een goede relatie met de juiste coach

Onze executive coaches geven je graag hun wijsheid en ervaring mee. Ze stellen kritische vragen, dragen ideeën aan, houden spiegels voor, delen hun ervaringen en bieden vaak verrassende invalshoeken. Ze coachen vanuit zowel een bedrijfsmatig als persoonlijk perspectief. Na een zorgvuldige selectie word je gekoppeld aan een van onze coaches, zodat je je thuis voelt bij jouw coach en een goede relatie kunt opbouwen.

Door Plantenga

Een doelgerichte no nonsens coach.

John Jaakke

John kent het klappen van de zweep in de top van het bedrijfsleven.

Jan Berent Heukensfeldt Jansen

Een ervaren bestuurder en coach.

Dries van der Vossen

Executive coach en ervaren CEO, commissaris.

Inge Brakman

Executive coach en veelzijdige toezichthouder.

Jan Quist

Grote dosis mensenkennis gekoppeld aan persoonlijke ervaring.

 

Engelhardt Robbe

Engelhardt is een energieke executive coach.