Pamela Boumeester

“Coaching zie ik als een ontdekkingsreis naar jezelf. Via coaching kun je erachter komen dat je echt iets anders wilt. Je kunt dezelfde bagage op een ander domein inbrengen. Ik zet mijn coachee aan tot denken vanuit rijkdom: ‘Wat kan ik allemaal nog meer? Wie ben ik nou echt?’ Dat is onwennig en spannend, maar het levert je ongelooflijk veel op. Bijvoorbeeld die baan, interim-functie of nieuwe portefeuille waarvan je niet eens wist dat je ‘m wilde hebben.”

Pamela Boumeester is een zeer ervaren bestuurder die haar sterke zakelijke gevoel combineert met heldere intuïtie. Ze zegt wat ze denkt en doet wat ze zegt. Ze is wars van clichés en managementboekentaal, ook in cv’s. Juist in cv’s. Want door in gewone woorden te zeggen wat je wilt, kom je erachter wat je dromen en doelen zijn. Pamela is vasthoudend en to the point, met maar één doel: haar coachee tot heldere inzichten te laten komen.

Pamela werkte meer dan twintig jaar bij de Nederlandse Spoorwegen in verschillende leidinggevende functies. Ze koos er in 2009 voor om haar expertise in te zetten als toezichthouder en adviseur bij vele bedrijven – en als coach voor top-executives.