Gerrit Broekers

“Tijdens je zoektocht naar een nieuwe stap in je functioneren of in je loopbaan moet je praktisch en nuchter op je doel af. Ik geloof in een energieke, positieve aanpak, met als doel te ontdekken waar je voor staat en wat je wilt bereiken.”

‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’ is niet de mentaliteit die je verwacht bij een chique executive coach. Maar het is wel wat je krijgt bij Gerrit. Hij is slim, snel en vooral straight forward. Studeerde in Rotterdam waar hij een nuchtere manier aan overhield om tot de kern te komen. En ook al ontdoet hij coaching graag van al z’n franje, Gerrit bezit het talent en de ervaring om als geen ander exact te zien wat nodig en haalbaar is voor zijn coachees.

Gerrit startte zijn carrière bij de Nederlandse Credietbank. Hij vervulde meerdere financiële en directiefuncties bij onder meer de Postbank en ING Nederland. Hij leerde in zijn loopbaan dat werkkracht en inhoud gepaard moeten gaan met vlot gemak en vanzelfsprekendheid. En incorporeert dit vol energie in zijn coachingstrajecten.