John Jaakke

John Jaakke

“Als executive coach put ik uit eigen ervaring. Zelf heb ik ook in de keuken gestaan en in de pannen geroerd. Ik weet wat het is om moeilijke beslissingen te nemen en voelde meer dan eens de eenzaamheid van de decisionmaker. De wegen gingen niet altijd over rozen, maar leverden mij wel enorm veel inzichten en ervaringen op. Deze ervaringen zet ik in om executives te helpen op hun carrièrepad. Goed naar jezelf kijken en kwetsbaarheid durven tonen zijn belangrijke aspecten in mijn coachingstrajecten”

John Jaakke

Executive coach en zeer ervaren bestuurder

Met tientallen jaren bestuurservaring kent John het klappen van de zweep in de top van het bedrijfsleven. Tegelijkertijd heeft hij een inlevend en betrokken karakter. Dit maakt hem een coach die op een rustige, heldere en doortastende manier te werk gaat.

Onafhankelijk, onpartijdig maar altijd met een aanstekelijke drive en optimisme. Zo geeft hij zijn coachees de handvatten om zelfredzaamheid en pragmatisme in zichzelf te vinden.

Achtergrond

John startte zijn carrière bij SHV, was meer dan twintig jaar ondernemingsrecht-advocaat en M&A-specialist en jarenlang bestuursvoorzitter bij advocatenkantoor Van Doorne in Amsterdam. Inmiddels is hij zelfstandig ‘trusted advisor’ van bedrijven en aandeelhouders. Daarnaast heeft hij een portefeuille van toezichthoudende en adviesfuncties. John is onder meer voorzitter bestuur Nederlands Blazers Ensemble (NBE), voorzitter RvC Hoogvliet Groep.