Jan & Door

Jan & Door

Nabij het Concertgebouw in Amsterdam hebben Jan Quist en Door Plantenga de dagelijkse leiding over het coaching bureau QUIST. Zij hebben elkaar gevonden in oprechte interesse in de mens. In hun ongebreidelde enthousiasme en positiviteit kiezen zij altijd ‘to walk the sunny side of the street’. Die bezieling voel je direct als je op de tweede verdieping van nummer 19 aan het Concertgebouwplein komt. Om echt contact te hebben, moet je verbinding willen maken en die esprit is onmiskenbaar voor team Jan & Door.

Jan Quist en Door Plantenga opereren beide vanuit een positief mensbeeld

Positief mensbeeld

Wat ons verbindt is ons positieve mensbeeld. Wij geloven in de kracht van de wil en de verbeelding van het individu. Als getalenteerd en ambitieus mens die al veel bereikt heeft moet je in je loopbaan vooruit – de vernieuwingsslag die je soms moet maken kun je niet altijd alleen volbrengen. Wij hebben zelf de ups en downs van het leven meegemaakt.

Ook jou helpen wij graag naar je doel: een plek in het werkend leven die vervulling geeft!

Voel je welkom

Bij ons zul je je welkom voelen. Samen vormen wij de dagelijkse leiding van QUIST. Bij ons kom je voor een eerste kennismakingsgesprek. Daar proberen wij te ontdekken wat je drijft, wat je idealen, je doelen en je dromen zijn. En welke coaching je precies van ons nodig hebt.
Samen met onze coaches zorgen wij voor een geïnspireerd en zorgvuldig coaching proces.

Jan richtte 21 jaar geleden het bureau op; Door sloot zich aan als Inner Circle coach in 2016; sinds afgelopen zomer voeren zij samen de leiding van het coaching bureau gelegen aan het Concertgebouwplein.

Neem gerust contact met ons op, wij leren je graag kennen.

Jan

Door