Jan Berent Heukensfeldt Jansen

Jan Berent Heukensfeldt Jansen

“Wie in de top van een organisatie functioneert, maakt veel mee. Er is kracht nodig om zover te komen maar ook om op dat niveau te blijven presteren. En bovenal is er flexibiliteit nodig om mee te bewegen met de ‘curve balls’ die je toegeworpen krijgt tijdens je carrière. Ik geloof in de kracht van de mens, die met visie en vastberadenheid zijn weg uit een dal weer vindt. Vol overtuiging lever ik hieraan een bijdrage.”

Jan Berent Heukensfeldt Jansen

Ervaren, betrokken executive coach

In Jan Berent vind je een ervaren bestuurder en coach die alle dilemma’s van executives voorbij heeft zien komen. Zowel in zijn eigen loopbaan, als bij de vele coachees die hij afgelopen jaren heeft geholpen naar een volgende stap. Met zijn grote belangstelling voor mensen is Jan Berent een natuurlijke coach: invoelend, betrokken en creatief.

Achtergrond

Jan Berent werkte meer dan 35 jaar in de financiële dienstverlening. Hij had directie functies bij Nationale-Nederlanden, ABN AMRO en Deutsche Bank in binnen- en buitenland, en leidde het project van Team ABN AMRO in de Volvo Ocean Race 2005-2006. Met zoveel ervaring was de stap naar een leven als executive coach, adviseur en toezichthouder een logische.