Engelhardt Robbe

Engelhardt Robbe

“Getalenteerde, gedreven professionals helpen om hun purpose te formuleren. Om met hun kwaliteiten en persoonlijke waarden van betekenis te zijn voor anderen en voor de samenleving. Die zingeving is wat velen zoeken en dat is wat mij fascineert. Daarnaast focus ik graag op de praktische kant: mensen helpen om vanuit positief zelfinzicht te komen tot subtiele gedragsverandering. Daarmee kun je vaak relatief gemakkelijk veel effectiever worden en het verschil maken.”

Engelhardt Robbe

Gedreven coach, ervaren bestuurder

De rode draad in zijn lange staat van dienst is voor Engelhardt: mensen stimuleren het beste uit zichzelf te halen. Voor hem is dat de kern van zijn werk geweest.
Het is een logische stap om die rode draad verder te volgen: als coach en ervaringsdeskundige veeleisende executives helpen met de volgende stappen in hun ontwikkeling: dat is wat Engelhardt drijft.

Achtergrond

Engelhardt werkte 31 jaar bij Shell in diverse senior functies waarvan vele jaren in het buitenland. Daarna was hij vijf jaar CFO en lid van de RvB van NS; de afgelopen vier jaar maakte hij als Chief Quality Officer deel uit van de Executive Board van Deloitte. Sinds kort heeft hij zich gevestigd als zelfstandig adviseur, toezichthouder en coach.