Dries van der Vossen

Dries van der Vossen

“Ik heb geleerd dat carrières niet vanzelf gaan. Als oud-marinier weet ik dat je soms door een moeilijke periode heen moet. De kunst is dan je kop laag te houden en door te zetten. Een helpende hand van een ervaren coach doet wonderen. Op welk punt van je carrière je ook bent – een leermeester kan je net dat zetje in de juiste richting geven. Aan het begin van je loopbaan is het fijn om horen dat je fouten mag maken en te leren hoe je ze weer herstelt.”

Dries van der Vossen

Executive coach en ervaren CEO, commissaris

Naast jarenlange leidinggevende ervaring, weet Dries als geen ander hoe je merken en mensen revitaliseert. Zijn kracht is nieuwsgierigheid en oprechte interesse in wat mensen drijft.

Dries gelooft sterk dat tien minuten luisteren meer brengt dan een uur over jezelf praten. Hij weet zijn coachees in hun kracht te zetten en te adviseren in een nieuwe richting van hun functie of carrière.

Achtergrond

Dries van der Vossen was vijftien jaar CEO van Bilderberg Hotels. Daarvoor werkte hij onder meer bij Leaseplan en GE Capital. Sinds 2017 zet hij zijn kwaliteiten in bij adviesfuncties, commissariaten en coachingstrajecten. Daarnaast is Dries ook directeur bij K+K Hotels.