Engelhardt Robbe en Door Plantenga

QUIST ZET IN OP TOPVROUWEN, DIVERSITEIT EN ZELFINZICHT

Onlangs zijn Engelhardt Robbe en Door Plantenga de QUIST gelederen komen versterken. Plantenga als managing partner en als coach voor vrouwen uit de top van het bedrijfsleven. Robbe als coach met de overtuiging dat zelfinzicht de basis is voor toekomstperspectief.

Engelhardt Robbe als coach onderstreept zelfinzicht

Robbe werkte 31 jaar bij Shell in diverse senior functies. Hij was vijf jaar CFO en lid van de RvB van NS; de afgelopen vier jaar maakte hij als Chief Quality Officer deel uit van de Executive Board van Deloitte. Sinds kort heeft hij zich gevestigd als zelfstandig adviseur, toezichthouder en coach. “Professionals helpen hun purpose te vinden en daarmee van betekenis te zijn”, dat drijft Robbe in dit vak.

Door Plantenga is coach voor vrouwen uit de top van het bedrijfsleven

Behalve managing partner van het coaching bureau QUIST zet Plantenga zich met passie in voor Topvrouwen Coaching. Zij is een voorvechter voor meer diversiteit op de werkvloer. “Nog te vaak zie ik zeer competente vrouwen stranden op de weg naar de top. Eeuwig zonde en onnodig vind ik dat, want met meer bewustwording van je eigen kwaliteiten en persoonlijkheid en het spel beter te doorzien, hoeft dat niet.”

Dit bericht verscheen eerder op LinkedIn van 2 februari 2021.